Vi produserer vinduer med toppsving

Ønsker du å kjøpe vindu med toppsving? H-vinduet Fjerdingstad er en anerkjent produsent av vinduer med toppsving, også kalt husmorvinduet. Dette er vinduet som revolusjonerte bransjen da det ble lansert i 1959. I 1962 var vi den første produsenten av H-vinduet toppsving også kalt husmorvinduet på Østlandet.

Vinduer basert på stor faglig stolthet

H-vinduet toppsving har stor funksjonalitet og gir dessuten fasaden en stilfull fremtoning. Og dette er en type vindu vi har spisskompetanse på å produsere. Vi er en produsent med meget stor faglig stolthet – noe som gjenspeiles i alle våre vinduer. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte innen utviklingen i bransjen slik at vi kan produsere H-vinduet toppsving basert på anerkjente og etterprøvde teknikker og materialer.

 

Vi dekker hele Østlandet

Uansett om du bor i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder eller landet forøvrig er vi det opplagte valget, takket være vår sentrale beliggenhet i Hokksund. Har du spørsmål vedrørende vinduer med toppsving er det bare å ta kontakt. Velkommen hos H-vinduet Fjerdingstad AS.