SIDEHENGSLET

 

 

Tradisjonsvindu for norske hus og hytter. Finnes i et stort utvalg av størrelser.

 


PRODUKTFAKTA

Karmdybde: 95 mm

Beslag: Standard hvite hengsler på hvite vinduer. Galvaniserte hengsler på andre farger enn hvite vinduer. Leveres i andre farger mot pristillegg.

Vrider: Standard med forvrider i børstet aluminium. Hasper, dråpelukker eller espagnolettvrider kan leveres på forespørsel.

Farge: Standard hvit NCS S0502Y. Andre NCS-farger mot pristillegg.

Glass: 2- eller 3-lags glass. Kan leveres med alle relevante glastyper.

U-verdi: Fra 1,3 W/m2K, avhengig av type glass.

Glasslist
Bunnglasslist leveres som standard hvit aluminium på hvite vinduer. På produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist standard i natur aluminium. Kan leveres i andre farger mot pristillegg. 
Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer, lister i PVC kan ikke males. På vinduer i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet.

 

PRODUKTFAKTA SIDEHENGSLET PASSIV

Karmdybde:
 109 mm

Beslag: Standard hvite hengsler på hvite vinduer. Galvaniserte hengsler på andre farger enn hvite vinduer. Leveres i andre farger mot pristillegg.

Vrider: Leveres kun med espagnolettvrider. 

Farge: Standard hvit NCS S0502Y. Andre NCS-farger mot pristillegg.

Glass: 3-lags glass. Kan leveres med alle relevante glasstyper.

U-verdi: Fra 0,8 W/m2K, avhengig av type glass.

Glasslist
Bunnglasslist leveres som standard hvit aluminium på hvite vinduer. På vinduer i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist standard i natur aluminium. Kan leveres i andre farger mot pristillegg. 
Glasslist leveres som standard hvit aluminium på hvite vinduer. På produkter i andre farger enn hvit, leveres glasslist standard i samme farge som produktet. Kan leveres i andre farger mot pristillegg.


NULL UTVENDIG VEDLIKEHOLD MED ALUMINIUM
Dette er løsningen for deg som ikke er glad i å male og som vil ha minst mulig vedlikehold. Aluminiumen beskytter trevirket som vinduet er laget av, og gjør sitt til at levetiden på produktet forlenges. Aluminiumsbekledde vinduer passer like godt til nybygg som til rehabiliterte boliger. Sidehengslet vindu leveres også med aluminiumsbekledning.  

 

    

 

Bildet viser berlinerhengsle som er tilleggsvalg til
sidehengslet vindu.