Vi er en anerkjent vindusleverandør

Ønsker du vinduer fra en kvalitetsbevisst vindusleverandør? Takket være mange år i bransjen har vi opparbeidet spisskompetanse og stor anerkjennelse som vindusleverandør. Ikke bare har vi opp gjennom tiden levert vinduer til en lang rekke fornøyde kunder, vi har også mottatt anerkjennelse fra bransjen i form av «Det Gylne Sagblad» i 2011. Noe vi er svært stolte av.


En vindusleverandør med stor faglig stolthet

H-vinduet Fjerdingstad AS er en vindusleverandør med stor faglig stolthet. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen innen vindusproduksjon og implementerer gjennomprøvde teknikker for å sikre en høy kvalitet på våre produkter. Dette har sikret oss vår fremtredende posisjon i bransjen, og er derfor noe vi prioriterer meget høyt.


Vi dekker hele Østlandsområdet

Vi har sentral beliggenhet i Hokksund og er derfor det opplagte valget for deg som bor i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder eller landet forøvrig. Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som vindusleverandør er det bare å ta kontakt. Velkommen hos H-vinduet Fjerdingstad AS.