Kjellervindu

Kjellervindu

Til kjeller og garasje


Topphengt vindu for bruk i garasje eller kjelleretasje. Kjellervinduet er et rimeligere alternativ med karmdybde på 80 mm, dårligere u-verdi og ikke alle valgmuligheter som et vanlig topphengslet vindu.

 

Leveres kun med gulkrom hengsler.

Leveres kun med forvrider i gulkrom. 

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, også 2-farget, en farge ute og en annen innvendig om du ønsker det. 
Vinduene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, maler vi også. Alle deler males før de settes sammen. Da er du sikret et godt resultat. 

Bunnglasslist leveres i standard RAL-farge 9010 i aluminium, på vinduer i standard farge.  På produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist i natur aluminium. Denne kan leveres i andre farger mot pristillegg. Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer. Lister i PVC kan ikke males. På vinduer og dører i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

 

MATERIALER

Vinduene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir stor styrke, utligner spenninger i treverket, gir mindre risiko for at produktet slår seg, og du får en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid.