Kjellervindu

Kjellervindu

Topphengt vindu til kjeller og garasje


Kjellervinduet er et godt valg når du ønsker enkle, rimelige vinduer som det er mulig å åpne, men du ikke stiller like høye krav til isolasjon og valgmuligheter som i resten av boligen. 

Vinduene har karmdybde på 80 mm, høyere U-verdi enn våre øvrige vinduer og hengsler og forvrider leveres kun i gulkrom.

 

Fargevalg

Standard farge på våre kjellervinduer er bomull - NCS S 0502Y. Ønsker du andre farger oppgir du dette ved bestilling. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, og du kan også velge å ha én farge innvendig og en annen utvendig om du ønsker det. 

Vinduene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Vi maler alle deler av vinduet før de settes sammen. Dette sikrer at vi kommer til overalt.

Standard farge på bunnglasslist er RAL-farge 9010 i aluminium på vinduer i standard farge, og natur aluminium på alle andre farger. Spesialfarger kan velges mot et pristillegg. Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer. Merk at lister i PVC ikke kan males. På vinduer og dører i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

 

MATERIALER

Våre kjellervinduer produseres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Resultatet er vinduer av høy kvalitet, med høy styrke og liten risiko for å slå seg. Konstruksjonen er sterk og stabil gjennom hele vinduets levetid.