Foldedør

Foldedør

Åpner hele veggen


Vår innadslående foldedør muliggjør en større åpning av stue eller hverdagsrom, og gir økte lufte- og ventilasjonsmuligheter. Du lar inne og ute smelte sammen, slik at uteplassen blir en naturlig forlengning av stuen. Dette er perfekt i sommerhalvåret. 

Døren har samme profil som de 2-veis innadslående produktene. På variantene hvor det leveres en frittstående gådør kan du vippe gådøren innover for luftestilling i toppen, men også åpne innover til høyre eller venstre inntil 90o. Døren kan leveres i 11 forskjellige modellvarianter. Last ned oversikt over variantene her

 

 

Farger og valgmuligheter

Døren leveres som passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass. Dette gir god isolasjon til tross for den store vindusflaten. Døren kan også leveres med 2-lags glass dersom du heller ønsker det. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

Som standard leveres døren kun med innvendig vrider. Denne er i børstet aluminium. Det er også mulig å legge til utvendig vrider, få vrider i hvit eller med låsbar FG-anbefalt vrider mot pristillegg. 

Standard farge på våre terrassedører er bomull - NCS S 0502Y, men vi kan levere i alle NCS/RAL farger. Du kan også velge ulik farge innvendig og utvendig, og selvfølgelig spesialfargede hengsler om du ønsker det. Dørene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Vi maler døren før delene monteres sammen, slik at vi kommer til overalt og resultatet ser flott ut. 

Glasslistene leveres som standard i aluminium, malt i samme farge som døren. Dreneringsskinnen på innadslående produkter leveres i standard hvit aluminium på hvite produkter. På produkter i andre farger enn hvit leveres dreneringsskinnen i samme fargen som produktet. Døren kan også leveres med bunnglasslist i natur aluminium og i andre farger mot pristillegg. 

 

Kvalitetsdører i fingerskjøtt tre

Dørene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner, noe som gir solide dører med lang levetid. Produksjonsmetoden utligner spenninger i treverket og gir mindre risiko for at produktet slår seg. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel.