Coronavirus - siste oppdateringer

 

Vi i H-vinduet tar ansvar for å begrense spredningen av Coronaviruset og følger naturligvis FHI sine anbefalinger til enhver tid. 
Vi har ikke fått viruset i egne rekker og produksjonen vår går som normalt. 
Vår varebeholdning på råvarer gir oss ikke p.t. grunn til bekymring for leveringssikkerheten vår. Hva konsekvensene kan bli på lengre sikt vet vi ikke, men vi vil bestrebe oss på å kunne levere som bekreftet. Eventuell endringer i våre leveringer vil bli varslet umiddelbart til våre samarbeidspartnere.

 

VÅR SALGSAVDELING

Alle i vår salgsavdeling jobber i dag som vanlig. De fleste på hjemmekontor og med full tilgang til alle systemer. Disse tiltakene er gjort for å begrense faren for smitte.
De produktene vi har som standard er lagerført og kan leveres ut umiddelbart. Bestillinger på ikke lagerførte varer leveres p.t. på 4-6 uker.

 

TRANSPORT & LOGISTIKK

Vi har alle våre lastebiler i operativ transport og kan levere både til varehus og byggeplass. Nødvendige foranstaltninger tas i samarbeid med de som skal motta varene for å sikre at unødvendig risiko ikke tas. 
Grunnet situasjon rundt coronaviruset kan vi ikke utsette eller lagre allerede bekreftede ordre/leveringer på vårt lager, utover avtalt leveringstid. Skulle det ikke være mulig å ta imot bestilt ordre på avtalt adresse kan vi omadressere for levering på alternativt leveringssted. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig før avtalt leveringsdato for omadressering, på mail:  lager@fjerdingstad.no

 
VÅR SERVICEAVDELING

Vi utfører ikke serviceoppdrag som ikke er strengt tatt nødvendig. Det er vanskeligere å få adgang til servicepunkter samt sikkerheten for egne medarbeidere som gir oss en utfordring vi må ta på alvor. Det vil si at kun eventuelle akutte oppdrag som vil kunne sette verdier i fare vil bli utført, alt annet vil bli utsatt på ubestemt tid inntil vi anser faren for Corona viruset som over.
Vi håper på forståelse for avgjørelsen og ber dere ha tålmodighet.

 

Hilsen fra alle oss i H-vinduet Fjerdingstad