Om H-vinduet Fjerdingstad

Kvalitet og tradisjoner

Kvalitet og tradisjoner er våre kjerneverdier, og iblandet god logistikk for rask leveranse og god kundeservice, kommer kundene våre tilbake til oss igjen og igjen. 

Vi setter vår stolthet i å levere vinduer, dører og glass av høy kvalitet som kan vare så lenge som mulig med riktig vedlikehold. 

Historien om H-vinduet Fjerdingstad startet i 1949 av familien Fjerdingstad, samme familie som eier og driver fabrikken i dag. Etter over 70 år med drift befinner vi oss fortsatt i Hokksund, midt mellom Drammen og Kongsberg. 

 

Kort vei til sluttkunde

Vårt forhandlernett strekker seg over hele Norge, men de fleste av våre forhandlere holder til i en to-tre timers kjøreavstand fra vår fabrikk. Vi har egne biler og transporterer selv alle varer til forhandlere som befinner seg på strekningen fra Lillehammer og ned til Kristiansand. 

Vi er opptatt av å være gode på logistikk, og ved å ha egne biler og dyktige sjåfører minimerer vi sjansen for transportskader. Våre populære sjåfører høster alltid skryt fra våre forhandlere, og bidrar til at vi kan levere enda raskere og på forventet tid. 

Med nærhet til forhandlerne våre er det også enkelt for oss å rette opp i eksempelvis transportskader dersom noe skulle skje, og vår serviceavdeling er på jobb for å hjelpe. 

 

Kvalitetsleverandør av vinduer, dører og glass 

Vi var først ute med å produsere H-vinduet på Østlandet, og fortsatt er disse vinduene hjørnesteinen i vår produksjon. I dag har vi riktignok utvidet produktspekteret vårt til å dekke mange typer vindu- og dørprodukter. Vi leverer også skreddersøm på bestilling, og du kan selv bestemme alt fra størrelse og funksjonalitet, til terskler, sprosser, glass og materialer. 

 

Utdanner morgendagens arbeidskraft

Vi har lang tradisjon med å ta inn lærlinger i vår bedrift. De første tiårene var det gjennom samarbeid med lokale yrkesskoler at vi hadde elever utplassert, noe vi fortsatt har i dag i kortere perioder i løpet av året. Siden 1996 har vi hatt lærlinger som følger dagens yrkesfaglige utdanningsløp. Flere av våre tidligere lærlinger er i dag ansatt i ulike deler av organisasjonen, både innenfor produksjonsledelse, salg og som operatører i produksjon. Vi har også vært aktive under oppstarten av Tre-ringen som følger opp lærlingene i faget. Les mer om det og vårt lærlingprogram her

Vi er stolte av å være en opplæringsbedrift, og å kunne være med på å føre det tradisjonsrike trevare- og bygginnredningsfaget videre. Samtidig får vi gleden av å rekruttere morgendagens arbeidskraft inn i egne rekker. Det gir oss nye, dyktige ansatte med svennebrev, og gjør at vi hver dag må strekke oss langt for å holde oss oppdaterte på fagets utvikling. 

 

Produksjon etter norsk standard 

Vi setter kvalitet aller fremst, og leverer produkter som skal kunne leve så lenge som overhodet mulig. Et produkt fra oss skal leve i minst 30 år, så fremt det får riktig vedlikehold. 

Vi er medlem av Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK), som garanterer at våre produkter tilfredsstiller norske krav til kvalitet. NDVK er en kontrollordning for dører og vinduer, der det stilles høye krav til glass og beslag, materialer, lim og trebeskyttelse. 

Dette er en garanti til våre kunder om at våre produkter er kvalitetsstemplet. Vi garanterer at våre dører og vinduer har høy grad av regn- og vindtetthet, varmeisolasjon, stabilitet og styrke – laget i Norge beregnet på norske forhold.

 

Med fokus på miljø

Som produksjonsbedrift er det viktig for oss å gjøre det vi kan for å drifte på mest mulig miljøvennlig måte. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift, og i den forbindelse har vi utarbeidet en miljøanalyse for å få oversikt over hva vi gjør bra, og hva som kan gjøres enda bedre. 

Produktene vi leverer hjelper våre sluttkunder med å spare energi og miljø, det kan du lese mer om her.

 

Finn din nærmeste forhandler 

Du finner våre dør- og vindusprodukter i hele landet, finn din nærmeste forhandler her. 

Har du spørsmål om våre vinduer og dører kan du kontakte oss på telefon 32 25 16 00 eller sende en mail til firmapost@fjerdingstad.no.