NYHET! Stilren og funksjonell skyvedør

 

Med skyvedører til terrassen eller balkongen slipper du lyset og utsiden inn, samtidig som du sparer plass. H-vinduet Fjerdingstad har kommet med en ny skyvedør som er solid og lettbetjent – og kan fås med en rekke smarte løsninger. En moderne skyvedør til det moderne hjem!

Vi i H-vinduet Fjerdingstad har levert skyvedører til fornøyde kunder i en årrekke. Våre skyvedører har alltid vært av god kvalitet, med elegant utseende og lang levetid. Nå er vi stolte av å kunne presentere en ny og enda bedre modell!

 

VÅR BESTE SKYVEDØR HITTIL

Nå får du en skyvedør som har mer stabil terskel og bedre lukkemekanisme enn den tidligere utgaven. Nytt er også at vrideren på døren vris 180 grader ved åpning og lukking.

 

NYHET: MYK LUKKING AV SKYVEDØREN MED SOFT-CLOSE

Vår nye skyvedør kan fås med soft-close: en dempemekanisme som gjør at døren lukker seg på en rolig, kontrollert måte. Dette gjør at du slipper at døren smeller inn i karmen når du lukker den. Soft-close gir en demping ved lukking av døren og man unngår at fingrene klemmes i døren!

 

PANORAMAUTSIKT MED STORE GLASSFLATER

Du har en rekke alternativer når du skal velge terrassedør. Skyvedøren er et godt valg for deg som ønsker å slippe inn mye lys og nyte god utsikt, også når du befinner deg innendørs. Med en skyvedør får du store glassflater som gir mye lys inn. 

Du kan ha stilige skyvedører uten at det går på bekostning av bokomfort! Mange tenker kanskje at man med store glassflater risikerer at varme og kulde utenfra slipper inn. Dette kan stemme for noen, men det betyr i så fall at de har dårlig isolerte terrasse- eller balkongdører.

Vår skyvedør leveres i utgangspunktet med 3-lags glass og U-verdi til passivhusstandard: fra 0,74 W/m2K. Dette betyr at døren er godt isolert – og dermed bidrar til å opprettholde en behagelig innetemperatur.

 

FÅ TERRASSEDØREN DU ALLTID HAR DRØMT OM

Når du kjøper en balkong- eller terrassedør fra oss, kan du tilpasse den slik du ønsker. Dørene kan leveres i valgfri NCS/RAL-farge.

Ønsker du en dør som krever lite vedlikehold? Du kan velge å få våre skyvedører bekledd med aluminium utvendig. Aluminium er et solid materiale som beskytter treverket. Dette gjør at skyvedøren står godt imot vær og vind og krever lite vedlikehold.

 

SKYVEDØR ER ET PLASSBESPARENDE ALTERNATIV

En stor fordel med skyvedør er at den verken tar opp plass på uteområdet eller inne i boligen. Du åpner ganske enkelt denne typen dør ved å skyve den til siden! Dermed trenger du ikke å flytte møbler eller gjenstander som måtte befinne seg innen- eller utendørs. Et svært praktisk alternativ for den som har begrenset med plass.

 

Les også «Skyvedør eller foldedør - hva skal jeg velge?»

 

HAR DU SPØRSMÅL OM SKYVEDØRER?

Vi i H-vinduet Fjerdingstad har over 70 års erfaring som leverandør av terrassedører og vinduer av høy kvalitet. Vårt medlemskap i Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK) gir oss garanti om at produktene tilfredsstiller strenge krav, blant annet til regn- og vindtetthet, stabilitet og styrke.

Forhandlernettet vårt strekker seg gjennom hele landet! Her finner du en oversikt over alle våre forhandlere.

Har du spørsmål? Ring oss på 32 25 16 00 eller send en e-post til firmapost@fjerdingstad.no.

 

Last ned produktark her