Skyvedør

Skyvedør

Gir deg store glassflater


Vår skyvedør til balkong og terrasse kan leveres i 2- eller 3-fløyet med utvendig skyvbart felt. Døren gir store vindusflater, og tar verken opp plass inne i boligen eller på balkongen. 

 

Farger og valgmuligheter

Døren leveres som passiv standard med karmdybde 145 mm, og 3-lags glass. Dette gir god isolasjon til tross for den store vindusflaten. 

U-verdi fra 0,74 W/m2K.

Som standard leveres døren kun med innvendig vrider. Det er også mulig å legge til utvendig vrider. 

Standard farge på våre terrassedører er bomull - NCS S 0502Y, men vi kan levere i alle NCS/RAL farger. Du kan også velge ulik farge innvendig og utvendig. Dørene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Vi maler døren før delene monteres sammen, slik at vi kommer til overalt og resultatet ser flott ut. 

 

Last ned produktblad her

 

 

Dører i laminert fingerskjøtet tre

For optimal kvalitet på dørene, produseres de i laminert fingerskjøtt tre. Det innebærer at treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner – en produksjonsmåte som gir en solid kontruksjon og dører med lang levetid.  

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

Minimalt vedlikehold med aluminiumsbekledning

Dersom du ønsker å bruke minst mulig tid på maling og vedlikehold av døren, anbefaler vi at du får den bekledd med aluminium. Aluminiumen beskytter treverket og gjør at den ikke tar skade av vær og vind.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du vite mer om våre skyvedører? Finn din nærmeste forhandler her eller kontakt oss på telefon 32 25 16 00 eller e-post firmapost@fjerdingstad.no.