Skyvedør

Skyvedør

Gir deg store glassflater


Våre skyvedør til balkong og terrasse kan leveres i 1- eller 2-fløyet med utvendig skyvbart felt. Døren gir store vindusflater, og tar verken opp plass inne i boligen eller på balkongen. Døren har beskyttende sikkerhetsglass og åpnes og lukkes på en smidig måte.

 

Farger og tilvalg

Døren leveres med standard karmdybde 95 mm med 2- eller 3-lags glass. Utover dette kan den leveres som passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

Som standard har døren vrider i børstet aluminium med innvendig låssylinder. Denne kan også leveres i hvit mot pristillegg. 

Det er standard med handicapterskel i aluminium + oljet eik (25 mm høy), kan også leveres i heltre eik (57 mm høy).

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Ønsker du en annen farge kan vi levere i alle NCS/RAL farger. Du kan også få døren med ulik farge innvendig og utvendig på forespørsel. Alle dører impregneres, grunnes og males i ønsket farge. Delene males separat og før døren settes sammen. 

Standard farge på bunnglasslist er RAL-farge 9010 i aluminium dersom døren leveres i standard farge. På produkter i andre farger leveres bunnglasslist i natur aluminium, eller i andre farger mot pristillegg.

Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite dører. Merk at lister i PVC ikke kan males. På dører i andre farger enn hvit leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

 

Dører i laminert fingerskjøtt tre

For optimal kvalitet på dørene, produseres de i laminert fingerskjøtt tre. Det innebærer at treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner – en produksjonsmåte som gir en solid kontruksjon og dører med lang levetid.  

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

Minimalt vedlikehold med aluminiumsbekledning

Dersom du ønsker å bruke minst mulig tid på maling og vedlikehold av døren, anbefaler vi at du får den bekledd med aluminium. Aluminiumen beskytter treverket og gjør at den ikke tar skade av vær og vind.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du vite mer om våre skyvedører? Finn din nærmeste forhandler her eller kontakt oss på telefon 32 25 16 00 eller e-post firmapost@fjerdingstad.no.