Skreddersydde vindusløsninger

 

Et vindu er så mye mer enn bare glass og ramme. Vinduene er med på å definere boligen, og har mer å si for dens uttrykk enn mange tenker over. Tidligere var det praktiske hensyn som kom i første rekke under utformingen av vinduer. Slik er det heldigvis ikke lenger. I dag kan vi skreddersy og spesialtilpasse vinduer til både nye og eldre bygg, og levere løsninger som på en mesterlig måte kombinerer praktiske og estetiske hensyn. 

 

Vinduer som står i stil med husets stilart 

Fordi vinduene har såpass stor betydning for boligens uttrykk, burde valg av vinduer alltid være godt gjennomtenkt. Boliger i eldre stil vil kle helt andre vinduer enn ny og moderne bebyggelse. Tar du hensyn til byggestil når du skal velge vinduer, vil du dermed få et mer helhetlig utseende på boligen. 

Som vindusprodusent har vi spesialisert oss på skreddersydde vinduer tilpasset ulike byggestiler. Vi har et bredt utvalg av modeller og størrelser, samt en rekke tilvalgsmuligheter når det gjelder blant annet sprosser, inndeling og glass. Uansett om du er ute etter vinduer i forbindelse med nybygg eller rehabilitering av en eldre bolig, kan vi levere de vinduene du er ute etter. 

 

Vi produserer vinduer etter mål 

Våre vinduer lages i vår egen produksjon, og vi har derfor alle muligheter til å levere på spesialbestillinger. Vi kan produsere og beregne vinduer på millimeteren. Som standard produseres vinduer med intervaller på 10 cm i bredde og høyde, men vi kan levere på akkurat det målet du trenger. 

Dersom du skal skifte ut eksisterende vinduer, må du først måle opp vinduene på riktig måte. Bredde og høydemål skal alltid være yttermål på karm, og målingen blir mest nøyaktig når listverk fjernes. Mål angis alltid i bredde x høyde. Vi anbefaler alltid å søke råd fra en spesialist dersom du er usikker. Riktig måling sikrer at du får produsert vinduer i rett størrelse.  

 

Skreddersydde vinduer

 

Bruk tid på planlegging og finn ut hva du ønsker av funksjonalitet 

Selv om de estetiske mulighetene er mange, skal vi ikke glemme vinduets funksjon oppi det hele. Vi kan kombinere ulike funksjoner for å dekke de aller fleste praktiske behov. Tiden du legger ned på planlegging i forkant får du mye igjen for i form av en enklere og mer komfortabel hverdag.  

Faktorer vi vet er viktige for mange av våre kunder, og som vi anbefaler alle å tenke over, er: 

  • åpningsløsning – skal vinduet kunne åpnes og er det lett å komme til for vask? 

  • vedlikehold – er dette noe du vil bruke lite tid på anbefaler vi selvvaskende glass og aluminiumskledning utvendig 

  • U-verdi – hvor god u-verdi ønsker du? Vi leverer vinduer med 2-lags eller 3-lags glass. Les mer om U-verdi her. 

  • ved nybygg: vinduenes plassering – vinduer som gir mye utsyn kan samtidig komme til å gi i overkant mye innsyn 

Det meste er mulig, og med god behovskartlegging kan vi garantere at du får vinduer du er fornøyd med i mange tiår fremover. Er du i tvil kan din nærmeste forhandler kan hjelpe deg med å få oversikt over mulighetene som finnes.  

Kutt vedlikeholdet med aluminiumskledning 

Alle våre vinduer kan leveres med utvendig aluminiumskledning. Dette er en løsning vi anbefaler til alle som ønsker flotte og holdbare vinduer med minst mulig vedlikehold. Med vinduer i aluminiumskledd tre får du treverkets egenskaper og lune fremtoning, men samtidig en pen og stilren utside. Oppfrisking og maling av vinduenes utside er unødvendig og fasaden holder i år etter år. 

 

Har du en utfordring du vil at vi løser? 

Vi synes det er spennende å levere spesialløsninger og løse utfordringer for våre kunder. Blant annet har vi produsert og levert mange smarte og funksjonelle kombinasjonsløsninger for å dekke helt konkrete behov. Forhandlerne våre er spredt over hele landet og har høy kompetanse på våre produkter og mulighetene som finnes. Her kan du få hjelp med å prosjektere og bestille skreddersydde kvalitetsvinduer til din bolig eller ditt prosjekt.