Høy kvalitet gjennom 70 år

 

H-vinduet Fjerdingstad AS er en tradisjonsrik trevarefabrikk med en historie som strekker seg helt tilbake til 1949. Bedriften ble etablert av familien Fjerdingstad som Fjerdingstad Trevarefabrikk AS. Over 70 år senere er vi en stor bedrift med mange ansatte – men det er fremdeles familien som eier og driver fabrikken. 

I H-vinduet Fjerdingstad AS legger vi vår stolthet i å produsere og levere vinduer og dører av aller høyeste kvalitet. Våre produkter pryder boligene til utallige fornøyde kunder, og vi har i dag et forhandlernettverk over hele landet.

Finn din nærmeste forhandler her.

 

H-vinduet – en revolusjon for landets husmødre

1959 var året da den første prototypen på H-Vinduet så dagens lys. Dette revolusjonerte hverdagen for husmødre landet over. Nå kunne vinduene snus helt rundt, og det var ikke lenger nødvendig å gå utendørs for utvendig vask av vinduet.

Fjerdingstad Trevarefabrikk ble i 1962 den første produsenten av H-vinduet på Østlandet. Siden dette har H-vinduet vært selve hjørnesteinen i vår produksjon. I 2010 skiftet vi også navnet vårt, og ble til H-vinduet Fjerdingstad AS.

 

Utallige stilmessige muligheter, men fortsatt like praktisk 

I dag er det ikke lenger den tradisjonelle husmorens behov som står i forsetet når vindusteknologien skal utvikles. Nå er gjerne estetiske preferanser vel så viktig som praktiske hensyn, og vinduene som leveres utgjør et herlig samspill mellom flott og funksjonelt. 

Vi leverer på bestilling, og du velger alt fra størrelse og funksjonalitet, til terskler, sprosser, glass og materialer. I tillegg til H-vinduet tilbyr vi også andre vindu- og dørprodukter, og vi gir alltid mulighet for skreddersøm. 

 

 

Med miljøet i fokus

Som produksjonsbedrift er det viktig for oss å kartlegge egen drift, for å avdekke hvordan vi kan drive på en mest mulig miljøvennlig måte. Vi produserer produkter som hjelper våre kunder redusere sin miljøbelastning, ved at de kutter behovet for oppvarming. Samtidig ønsker vi å gjøre vårt i det daglige. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift. I forbindelse med dette har vi utarbeidet en miljøanalyse for å få oversikt over hva vi gjør bra og hva som kan gjøres enda litt bedre.

Les mer om hvordan kvalitetsvinduer og -dører gjør boligen litt mer miljøvennlig her.

 

Stolt lærebedrift og kompetanseformidler

Vi er stolte av vår bedrift og våre tradisjoner. Som lærebedrift har vi også muligheten til å gi opplæring til fremtidens trevarearbeidere i faget vi er spesialister på. Dette gir oss muligheten til å gi tilbake til bransjen, og gi fremtidige kolleger en trygg og god introduksjon til arbeidslivet. Vi har også vært aktivt med i oppstarten av Tre-Ringen, en organisasjon som kvalitetssikrer oppfølging av lærlinger, samt rekruttering av nye lærlinger i bransjen.

I tillegg til å utdanne lærlinger, benytter vi muligheten til å lære opp og videreutdanne våre forhandlere. Vi arrangerer jevnlige «vindusskoler» der forhandlerne våre selv får prøve seg som produsenter, og får svært gode tilbakemeldinger på dette.

 

Kontakt oss eller en av våre forhandlere

Er du på utkikk etter kvalitetsvinduer og -dører til din bolig eller ditt prosjekt? H-vinduet Fjerdingstad er NDVK-sertifisert. Det betyr at vi oppfyller krav til kvalitetssikringssystem, og at alle våre produkter er NDVK-merket, testet og godkjent etter europeiske standarder. Våre produkter kan kjøpes gjennom våre forhandlere. 

Du kan kontakte oss på telefon 32 25 16 00 eller på e-post. Du kan også finne din nærmeste forhandler her.