Kvalitetsvinduer for norske forhold

 

H-Vinduet Fjerdingstad er en tradisjonsrik trevareprodusent, med mer enn 70 års erfaring med dør- og vindusproduksjon. Helt siden oppstart har vi produsert dører og vinduer spesielt beregnet på norske forhold. Våre produkter finnes i hytter og hjem over hele landet, og oppfyller alle krav både når det gjelder U-verdi, materialer, overflatebehandling og lignende.

Les mer om vår historie og virksomhet her.

 

Dører og vinduer i fingerskjøtt tre

Våre vinduer og dører leveres i laminert fingerskjøtt tre, noe som innebærer at treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir høy motstandsdyktighet, utligner spenninger i treverket og gir mindre risiko for at produktet slår seg. Dermed kan du være sikker på at du får en sterk og stabil konstruksjon beregnet på tøffe norske værforhold, med den levetiden du bør kunne forvente av moderne dører og vinduer.

Alle produkter leveres standard med notspor. Dersom du ønsker produkter uten fingerskjøt kan dette leveres på forespørsel.

 

Dører og vinduer i fingerskjøtt tre

 

Vinduer kan leveres i passivhusstandard

Våre dører og vinduer leveres som standard med 2-lags Thermofloat 1.0 glassruter med Chromatec varmkantspacer. Vi leverer kvalitetsvinduer som oppfyller byggeforskriftenes krav til U-verdi. Det er imidlertid også mulig å få levert vinduer med U-verdi med passivhusstandard, dersom dette er ønskelig. 

I tillegg til valgmuligheter når det gjelder U-verdi, har du også mange muligheter når det kommer til glassets egenskaper. Her kan du i stor grad skreddersy et glass som vil fungere optimalt for deg.

Les mer om glassvalg og hvilke muligheter du har her. 

 

Velg aluminium for optimal bestandighet

For maksimal levetid, kan vi anbefale at du velger vinduer og dører bekledd med aluminium. Aluminiumen beskytter treverket, samtidig som det kreves minimalt med vedlikehold. Dette er med andre ord en god løsning for deg som ønsker å bruke lite tid på vedlikehold, men likevel vil holde boligen i god stand. Aluminiumsbekledde vinduer egner seg i alle typer boliger.  

 

Norsk håndverk for norske forhold

Som en ekstra garanti om at våre produkter tilfredsstiller de krav som gjelder i Norge, er vi medlem av Norsk Dør- og Vinduskontroll. Dette er en kontrollordning for dører og vinduer, der det stilles høye krav til materialer, glass og beslag, samt lim og trebeskyttelse. At vi er sertifisert av NDVK gir en ekstra trygghet, og fungerer som et kvalitetsstempel for våre kunder. Vi garanterer dører og vinduer med høy grad av regn- og vindtetthet, varmeisolasjon, stabilitet og styrke – laget i Norge beregnet på norske forhold. 

 

Søk råd om du er usikker

Våre vinduer holder høy kvalitet og vil egne seg i de aller fleste boliger. Likevel er det også slik at enkelte lokalisasjoner er mer utsatt for vær og ytre belastning. Dersom du vet at du bor i et utsatt område, anbefaler vi at du søker råd hos din nærmeste forhandler. Vi er sikre på at vi kan produsere det ideelle vinduet for deg.

Har du spørsmål til oss om våre vinduer og dører kan du kontakte oss på telefon 32 25 16 00 eller sende oss en mail til firmapost@fjerdingstad.no