Utvid romfølelsen med eksklusive balkongdører

 

De fleste av oss ønsker å få mest mulig ut av sommeren, og på varme sommerdager er det lite som er bedre enn å tilbringe tid utendørs. En åpen løsning med enten folde- eller skyvedører kan sette prikken over i’en og sørge for optimal trivsel i egen bolig gjennom sommerhalvåret. Med våre eksklusive terrassedører får du store glassflater og muligheten til å mer eller mindre trekke eksteriøret inn i boligen.

 

La inne og ute smelte sammen

Opprinnelig er det skyvedøren som har vært mest brukt, når målet har vært å åpne opp boligen. Det er derimot foldedøren som virkelig gir deg muligheten til å eliminere veggen, og viske ut skillet mellom innendørs og utendørs. Du bringer omgivelsene rett inn i stuen og utvider romfølelsen. Mer lys og mer utsikt bidrar til optimal bokomfort. 

Store terrassedører kommer for alvor til sin rett i de månedene hvor vi veksler mellom å oppholde oss innendørs og utendørs. I deler av året der døren må holdes lukket, nyter du uansett godt av maksimalt med dagslys i de timene solen er oppe. 

 

Store vindusflater uten å ofre et behagelig inneklima

Det er vindusflatene som står for det meste av varmeutslippet i en bolig. Det er imidlertid ikke slik at du velger bort et behagelig inneklima og optimalisering av energieffektivitet ved å velge store vindusflater. Våre skyve- og foldedører kan leveres med U-verdi til passivhusstandard. Dermed sikrer du optimal komfort selv på kalde dager.

Les mer om betydningen av en god U-verdi her.

 

Balkongdører med store vindusflater

 

Lag en vinterhage du får glede av hele året

Et svært populært bruksområde for foldedøren er til vinterhagen eller utestuen. Mange ønsker å utvide boligens bruksareal med et ekstra rom, og kunne ha følelsen av å sitte utendørs året rundt. Våre dører egner seg perfekt for å sy vinterhagen og resten av boligen sammen. 

Enten det er til en innglasset vinterhage i tilknytning til boligen eller for å lukke inn frittstående utestue i form av et anneks. Foldedøren gir maksimalt lysinnslipp og utsyn, og mulighet til å åpne helt eller stenge av etter eget ønske. 

 

En dør skreddersydd til dine behov

Ingen boliger er helt like, og ulike kunder har forskjellige ønsker for sine terrassedører. Vi tilbyr muligheten for å gjøre personlige tilpasninger. Vi setter pris på utfordringer, og leverer alltid etter bestilling. Våre folde- og skyvedører kan begge leveres med opptil 6 meters bredde. Du har også mange valgmuligheter når det kommer til materialer, vridere, terskler og annet.

Det er også mulig å få dører som er FG-godkjente. Dermed kan du stole på at hverdagsluksusen ikke reduserer sikkerhetsnivået. 

 

Vi har forhandlere over hele landet

Det er mange fordeler med å gi deg selv muligheten til å åpne opp boligens yttervegg. En åpen løsning vil også kunne øke verdien på boligen og gjøre den mer attraktiv på markedet, dersom du en dag bestemmer deg for å selge. 

Uansett hvor i landet du bor, kan du få levert dører fra oss gjennom vårt omfattende forhandlernettverk. Finn din nærmeste forhandler her eller kontakt oss på telefon 32 25 16 00 eller e-post dersom du har spørsmål.