H-vinduet fastkarm

H-vinduet fastkarm

Gir mulighet for vinduer med store glassflater.


Det er ikke alltid det er nødvendig at alle vinduene i boligen kan åpnes. H-Vinduet fastkarm passer for deg som ønsker store eller mange vindusflater, og leveres gjerne i kombinasjon med åpningsvinduer. Vinduene gir mye lys og utsyn, samt stor stor frihet med hensyn til utforming – velg blant skrå, buede og runde vinduer eller ferdige karnappløsninger.

 

Våre fastkarmvinduer

Vinduene leveres med standard karmdybde 95 mm med 2- eller 3-lags glass. Kan også leveres etter passiv standard med karmdybde 109 mm og 3-lags glass.

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, også 2-farget, en farge ute og en annen innvendig og selvfølgelig spesialfargede hengsler om du ønsker det også. 

Vinduene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Vi maler karm og ramme, men også alle de kritiske stedene du ikke ser. Delene males før vinduet settes sammen, slik at vi kommer til overalt. 

Bunnglasslist leveres i standard RAL-farge 9010 i aluminium på vinduer i standard farge. Vinduer i andre farger enn hvit leveres med bunnglasslist i natur aluminium. Andre farger kan velges mot et pristillegg. 

Glasslister leveres som standard i hvit PVC på hvite vinduer. Lister i PVC kan ikke males. På vinduer i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

 

Vinduer i laminert fingerskjøtt tre

Vinduene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Resultatet er solide vinduer der spenninger i treverket er utlignet og risikoen for at vinduet slår seg er minimal. Sterk og stabil konstruksjon med lang levetid. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

Utvendig aluminiumskledning

Alle vinduene våre kan leveres med utvendig aluminiumskledning. Dette gir vedlikeholdsfrie vinduer, med de samme gode egenskapene som H-Vinduet står for. Alle synlige åpninger males i samme farge som aluminiumen.