Innadslående dør

Innadslående dør

Perfekt for franske balkonger


Vår toveis innadslående dør er unik ved at all funksjonalitet betjenes med én og samme vrider. Døren leveres som én- eller to-rams. Kan åpnes 90 grader som en vanlig dør, eller tiltes innover for luftestilling i toppen. Velg åpning mot høyre eller venstre etter hva som passer best i boligen. 

 

Farger og tilvalg

Innadslående dør leveres som passiv standard med karmdybde 109 mm og 3-lags glass. Døren kan også leveres med 2-lags glass om det er ønskelig. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

Standard farge på døren er bomull - NCS S 0502Y, men vi leverer i alle NCS/RAL farger dersom du oppgir fargekode. Det er også mulig med ulik farge utvendig og innvendig. Døren leveres ferdig impregnert, grunnet og malt med toppstrøk i ønsket farge. 

Som standard har døren kun innvendig vrider. Utvendig vrider kan legges til som tilvalg. Vrideren leveres som standard i børstet aluminium, men du kan velge hvit vrider eller låsbar FG-anbefalt vrider mot et pristillegg.

Glasslistene leveres som standard i aluminium, malt i samme farge som produktet. Dreneringsskinnen på innadslående produkter leveres i hvit aluminium på produkter i standard farge, og i samme farge som døren dersom den har en annen farge enn hvit. Du kan også få levert bunnglasslist i natur aluminium, eller i andre farger mot et pristillegg. 

 

Materialer

Dørene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette sikrer en stabil konstruksjon med lang levetid.

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel.  

 

Bekledd med aluminium

Dører uten brystning kan bekles med aluminium utvendig. Dette er løsningen for deg som vil ha minst mulig vedlikehold. Alle synlige åpninger er malt i samme farge som aluminiumen.