Innadslående vindu

Innadslående vindu

Vippes innover for luftestilling i toppen


Dette innadslående vinduet vipper du innover for luftestilling i toppen, og åpnes det innover til høyre eller venstre inntil 90o. Vinduet kan også leveres kun med tiltfunksjon.

 

Innadslående vindu leveres som passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass. Vinduet kan også leveres med 2-lags glass. 

Vrider er standard i børstet aluminium. Kan også leveres i hvit og med låsbar FG-anbefalt vrider mot pristillegg. 

Standard farge er bomull - NCS S 0502Y. Vi leverer i alle NCS/RAL farger, også 2-farget, en farge ute og en annen innvendig og selvfølgelig spesialfargede hengsler om du ønsker det også. 
Vinduene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, maler vi også. Alle deler males før de settes sammen. Da er du sikret et godt resultat. 

Glasslistene leveres som standard i aluminium, malt i samme farge som produktet. Dreneringsskinnen på innadslående produkter leveres i standard hvit aluminium på hvite produkter. På produkter i andre farger enn hvit leveres dreneringsskinnen i samme fargen som produktet. Kan leveres med bunnglasslist i natur aluminium og i andre farger mot pristillegg. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

 

MATERIALER

Vinduene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir stor styrke, utligner spenninger i treverket, gir mindre risiko for at produktet slår seg, og du får en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

BEKLEDD MED ALUMINIUM

Du kan også få de bekledd med aluminium utvendig. Dette er løsningen for deg som vil ha minst mulig vedlikehold. Alle synlige åpninger er malt i samme farge som aluminiumen.