Innadslående vindu

Innadslående vindu

Praktisk vindu med flere åpningsmuligheter


Det er ikke alltid det er hensiktsmessig at vinduer åpner utover. Innadslående vindu kan både vippes innover for luftestilling i toppen, eller det kan åpnes til høyre eller venstre inntil 90 grader. Denne typen vindu er praktisk for deg som har utvendig solskjerming. Vinduene vaskes enkelt fra inne i boligen, og de gir en pen og ryddig boligfasade også under lufting.

Vinduet kan også leveres kun med tiltfunksjon.

 

Farger og tilvalg

Innadslående vindu leveres som passiv standard med karmdybde 109 mm og 3-lags glass. Det er også mulig å få det levert med 2-lags glass. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

Standard vrider kommer i børstet aluminium. Mulige tilvalg mot pristillegg er sort eller hvit farge eller låsbar FG-anbefalt vrider

Vinduene impregneres, grunnes og males med et toppstrøk i ønsket farge. Vi maler karm, ramme og alle de kritiske stedene du ikke ser, og dette gjøres før delene settes sammen til et vindu for et best mulig resultat.

Standard farge på vinduene er bomull - NCS S 0502Y. Utover dette kan du velge alle NCS/RAL farger. Det er også mulig å få ulik farge utvendig og innvendig dersom du ønsker det.

Glasslistene leveres som standard i aluminium, malt i samme farge som produktet. 

Innadslående produkter har også en dreneringsskinne som leveres i hvit aluminium på hvite produkter og ellers i samme farge som vinduet.

 

Materialer

Våre vinduer leveres som standard i laminert fingerskjøtt tre. Dette er en produksjonsmåte der treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner, noe som gir stor styrke, utligner spenninger i treverket og minimerer risiko for at produktet slår seg. Dermed får du vinduer med sterk og stabil konstruksjon.

Vi kan også levere vinduer i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel. 

 

Bekledd med aluminium

Dersom du ønsker vinduer med høy slitestyrke, som samtidig krever minimalt med vedlikehold, velger du å få vinduene bekledd med aluminium. Dette gir maksimal levetid på vinduene. Alle synlige åpninger males i samme farge som aluminiumen.