H-balkongdør

H-balkongdør

Utadslående dør leveres som 1- eller 2-fløyet


Denne balkongdøren leveres én- eller to-fløyet med alternative brystningshøyder og inndelinger av glassflaten. Døren har trinnløs luftestilling, slik at du kan låse døren i forskjellige posisjoner. H-balkongdøren kan leveres med ensidig eller tosidig sylinderlås. Én-fløyet H-balkongdør kan også leveres som bi-inngangsdør eller FG-anbefalt sikkerhetsdør. 

 

Farger og tilvalg

Døren leveres med standard karmdybde 95 mm med 2- eller 3-lags glass. Kan også leveres i passiv standard med karmdybde 109 mm, og 3-lags glass. 

U-verdi fra 0,73 W/m2K.

Standard farge på balkongdør er bomull - NCS S 0502Y, men vi kan levere din dør i alle NCS/RAL farger. Ønsker du døren med ulik farge utvendig og innvendig, er dette også en mulighet. Alle våre balkongdører er impregnert, grunnet og malt med et toppstrøk. Vi maler de ulike delene før døren settes sammen, for  å sikre et godt og helhetlig resultat. 

Henglser leveres som standard i hvitt på hvite dører og galvanisert på dører i andre farger. Vi leverer imidlertid også i spesialfarger mot et pristillegg.

Vrider er standard i børstet aluminium med innvendig låseknapp. Denne kan leveres i hvit mot pristillegg. 

Som standard kommer balkongdøren med handicapterskel (høyde 25 mm) i oljet eik. Du kan også velge heltre eik med høyde 57 mm.

Bunnglasslist leveres i standard RAL-farge 9010 i aluminium dersom vinduet leveres i standard farge. Til produkter i andre farger enn hvit, leveres bunnglasslist i natur aluminium. 

Ønsker du andre farger enn det som er standard, velger du dette mot et pristillegg. Glasslister leveres som standard i hvit PVC til hvite vinduer. Lister i PVC kan ikke males. Til vinduer og dører i andre farger enn hvit, leveres glasslistene standard i tre, malt i samme farge som vinduet. 

 

Materialer

Dørene leveres i laminert fingerskjøtt tre. Treverket splittes i lameller og limes sammen til ferdige emner. Dette gir høy styrke, utligner spenninger i treverket, gir mindre risiko for at produktet slår seg, og du får en sterk og stabil konstruksjon med lang levetid. 

Vi kan også levere i eik eller accoya, og uten fingerskjøt på forespørsel.  

 

Bekledd med aluminium

Alle våre dører kan leveres med aluminiumsbekledning. Aluminiumen beskytter trevirket som vinduet er laget av, og bidrar til at levetiden på produktet forlenges samtidig som døren vil kreve minimalt med vedlikehold.